Numerologie inleiding in de kracht van de getallen

Numerologie is de kennis der getallen of vibraties. Het werd al eeuwen geleden door grote wijsgeren toegepast. Zij realiseerden zich dat alles een trillingsgetal heeft. Ook waren zij zich ervan bewust dat de universele getallen niet alleen voor de mensen golden maar ook voor dode stof en dat ze konden worden gebruikt om zowel mensen als zaken te kunnen vaststellen.Het zijn juist deze wetten die in feite onze individualiteit bepalen.

Elk getal heeft zijn eigen trillingsinvloed en daarmee zijn eigen speciale kenmerken. Door enkele enkele simpele regels en formules toe te passen, kan ons duidelijk worden op welke wijze deze invloeden een rol in ons leven spelen.

Hoe numerologie ons kan helpen

De getallen kunnen ons helpen om een beter inzicht in onszelf te krijgen. Het helpt ons te realiseren wat precies onze gaven en mogelijkheden zijn en waar onze beperkingen liggen. We leren wat onze levensopdracht is en hoe we die het best kunnen uitvoeren. We komen erachter voor welk beroep of banen we het meest geschikt zijn. Welke lessen we in dit leven moeten leren en welke schulden we hier zullen moeten inlossen.

Numerologie vertelt ons deze feiten niet alleen over onszelf, maar ook over de mensen waar we mee samenleven. Door een beter begrip voor elkaar en beter inzicht in onszelf te krijgen zal dit de onderlinge verstandhouding ten goede komen. Numerologie is een gereedschap dat kan helpen meer begrip op te bouwen tussen u en uw geliefde.

Jonge mensen kunnen het gebruiken bij de keuze van een beroep en hierdoor een aantal angsten en onzekerheden wegnemen. Met numerologie zal een docent zijn leerling beter begrijpen. Het maakt niet uit wie u bent of wat u doet, iedereen kan met numerologie zijn of haar leven naar een hoger plan brengen.

Het boek numerologie wat zeggen de getallen over jou is een goed boek om mee te starten.

Koop bij bol.com

Dit artikel heb ik oorspronkelijk in 2013 geplaatst en ik heb het nu aangepast en opnieuw geplaatst.

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie